Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

За активної участі прокуратури Полтавської області колишнього головного економіста Кременчуцького комунального автотранспортного підприємства 1628 покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За матеріалами прокуратури судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, вчинене колишнім головним економістом Кременчуцького комунального автотранспортного підприємства 1628.

 

Так, опрацюванням Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, встановлено, що вказана особа не подала декларацію після звільнення у передбачений законодавством строк.

 

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

 

Колишнього економіста визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

 

Робота на вказаному напрямку триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2881