Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2018

За підтримання державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області судитимуть директора ДЮСШ «Юність», службова недбалість якого спричинила державі збитки на майже 600 тисяч гривень

У березні поточного року між Дитячо-юнацькою спортивною школою «Юність» Котелевського району та товариством укладено договір про закупівлю інвентарю для спортивних ігор на відкритому повітрі, а саме штучного покриття для дитячого міні-футбольного поля на суму майже 600 тисяч гривень.

 

Поряд із цим встановлено, що у 2017 році керівництвом ДЮСШ та приватним підприємцем укладено договір з реконструкції цього ж дитячого майданчика на загальну суму понад 700 тисяч гривень.

 

Таким чином, керівництвом Дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» безпідставно витрачено бюджетні кошти.

 

Відповідно до висновку судово-економічної експертизи розмір матеріальної шкоди становить майже 600 тисяч гривень.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно керівника ДЮСШ за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3187