Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2018

За клопотанням прокуратури Полтавської області група наркозбувачів, яка займалась розповсюдженням особливо небезпечного наркотичного засобу перебуватиме під вартою

Під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу опію ацетильованого правоохоронними органами затримано двох осіб.

 

Зясовано, що раніше судима, ніде не працююча місцева жителька 1985 року народження, яка вже мала проблеми із законом та була засуджена за злочини корисливої спрямованості, вступила у злочинну змову з наркозалежним чоловіком 1981 року народження, з метою налагодження системного збуту наркотичних речовин. 

 

Зловмисники збували особливо небезпечний наркотичний засіб опій ацетильований на території Шевченківського району м. Полтави за ціною 80-100 грн за 1 мл наркотичної речовини.

 

За процесуального керівництва прокуратури затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно та за попередньою змовою групою осіб) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

Підозрюваним загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2870