Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

Прокуратурою Полтавської області перекрито канал збуту арсеналу зброї та бойових припасів мешканцем району – наразі правопорушника затримано (ФОТО)

Прокуратурою Полтавської області спільно зі співробітниками ВБКОЗ УСБУ в області, у ході розслідування кримінального провадження, задокументовано два факти збуту зброї та бойових припасів мешканцем Полтавського району.

 

    

 

Зловмисник за грошову винагороду на загальну суму майже 20 тисяч гривень незаконно збув комплект  підствольного гранатомету марки «ГП-25» та зарядів до нього «ВОГ-25», ручного протитанкового гранатомету «РПГ-18» та «РПГ-22», гранати «РГД» 3 штуки, гранати «Ф-1» 6 штук та 400 гр тротилової шашки.

 

    

 

У п’ятницю, 9 листопада, правопорушника затримано одразу після другого збуту зброї та бойових припасів у порядку ст. 208 КПК України. В ході проведення слідчих дій у вказаної особи при собі знаходився пістолет та ніж.   

 

    

 

Під час обшуку помешкання затриманого виявлено та вилучено велику кількість патронів 7,62 до автомата «Калашникова», тротилову шашку та інше.

 

 

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо повідомлення про підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою зловмиснику.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2961