Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2018

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який через ревнощі до жінки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, забив до смерті потерпілого

Під час досудового розслідування установлено, що у вересні поточного року, 39-річний потерпілий приїхав до жінки у гості до Новосанжарського району. Під час розпиття алкогольних напоїв між ним та 53-річним чоловіком виникла сварка, яка переросла в бійку.

 

Під час бійки зловмисник завдав потерпілому  5  ударів кулаками в область голови, збивши останнього з ніг та продовжуючи наносити удари ногами по тулубу останнього. У подальшому, обвинувачений перевернув чоловіка на живіт та металевою милицею заподіяв потерпілому тілесні ушкодження, від яких останній згодом помер.

 

За наполегливої позиції прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисника за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

 

Обвинуваченому загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3154