Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2019

Прокуратура Полтавської області повідомила про підозру винуватиці резонансної ДТП у центрі міста, внаслідок якої помер неповнолітній хлопець

У середу, 09 січня, під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру винуватиці ДТП, внаслідок якої помер неповнолітній хлопець, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху під час керування транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

 

 

Органи прокуратури Полтавської області здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадження за фактом вчинення ДТП у листопаді минулого року в центрі міста, внаслідок якої загинула дитина. 

 

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Полтавського ВП ГУНП в Полтавській області.

 

З метою активізації досудового розслідування прокурором в порядку ст.36 КПК України надано письмові вказівки слідчому, виконання яких триває.

 

Стан досудового розслідування заслухано на оперативній нараді прокуратури області.

 

Отримано висновки транспортно-трасологічної експертизи та експертизи технічного стану автомобіля.

 

19.12.2018 прокурором винесено постанову про перекваліфікацію кримінального провадження з ч.1 ст.286 КК України на ч.2 ст.286 КК України.

 

Наразі у кримінальному провадженні проводиться судово-медико-криміналістична та комп’ютерно-технічна  експертизи.

 

Окрім цього, допитано свідків подій, накладено арешт на автомобіль та на відеореєстратор та флеш-носій, які знаходились у автомобілі.

 

 

На підставі ухвал слідчого судді проведено комп’ютерно-технічну експертизу з метою відновлення файлів флеш-накопичувача.

 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, прокуратура Полтавської області тримає його хід на контролі.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 3318