Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2019

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області до 7,5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який під час сварки жорстоко побив до смерті свого знайомого

Під час досудового розслідування з’ясовано, що в листопаді 2017 року,  житель Гадяцького району, вживав алкогольні напої у себе вдома зі знайомим. У подальшому, господар будинку хотів вигнати гостя, але той перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловік почав наносити удари кулаками по голові та обличчю потерпілому, а потім взяв його за комір одягу та виштовхнув із будинку.
 
Наступного дня у реанімаційному відділенні потерпілий помер. Згідно висновку комісійної судово-медичної експертизи чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелом ребер тощо.
 
Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
Обвинуваченому призначено покарання у виді 7,5 років позбавлення волі.
 
За принципової позиції прокуратури Полтавської області вказаний вирок залишено в силі судом апеляційної інстанції.
        
Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 2881