Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області до 12 років позбавлення волі засуджено молодика, який зухвало вбив товариша, посварившись з ним через дівчину

У травні минулого року, 20-річний раніше судимий за грабіж молодик, вживав алкогольні напої разом зі своїм знайомим. У подальшому, між товаришами виник конфлікт через дівчину. Молодик почав наносити потерпілому удари руками та ногами по обличчю, а потім штовхнув останнього в спину від чого той впав на асфальт. Не зупиняючись на цьому, обвинувачений продовжував наносити 35-річному чоловіку численні удари ногами по голові.

 

Після побиття зловмисник із іншим чоловіком, який з ними вживав алкогольні напої, переніс тіло потерпілого з  місця події та залишив у траві. Після цього молодик знову підійшов до нього та продовжив наносити йому удари ногами по голові та обличчю.

 

Від закритої черепно-мозкової травми, що супроводжувалась крововиливами під оболонки та в речовину головного мозку, потерпілий помер.

 

Прокуратурою Полтавської області скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

Молодика визнано винним та засуджено до 12 років позбавлення волі.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2796