Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

Прокуратура Полтавської області затвердила обвинувальний акт стосовно чоловіка, який після побиття свого односельчанина помістив його до багажного відділення автомобіля та вивіз до лісу, чим незаконно позбавив потерпілого волі

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) КК України та ч.1 ст.146 (незаконне позбавлення волі) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник, перебуваючи на одному з озер в Гадяцькому районі, на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно наніс своєму односельчанину по голові ногами і руками близько 10 ударів.

Після умисного спричинення тілесних ушкоджень потерпілому, зловмисник з погрозами подальшого нанесення тілесних ушкоджень, всупереч волі потерпілого, змусив його сісти до багажного відділення свого автомобіля та вивіз до лісового масиву, де й залишив.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 3 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2357