Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

Прокуратурою Полтавської області припинено діяльність групи осіб, яка на території Миргородського району виготовляла та збувала амфетамін та метамфетамін – під час обшуків вилучено наркотичних засобів на суму понад півмільйона грн (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками СУ ГУНП та УПН ГУНП в області викрила та затримала групу осіб, яка на території Миргородського району виготовляла, зберігала з метою збуту та збувала психотропні речовини амфетамін та метамфетамін.

 

    

 

Після проведення, в рамках КПК України, контрольованої закупки амфетаміну, в порядку ст. 208 КПК України, затримано двох осіб.

 

Правоохоронними органами проведено 5 обшуків під час яких виявлено та вилучено предмети, зовні схожі на зброю, 1,2 кг канна бісу, близько 200 гр амфетаміну, 1,5 гр екстазі на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

 

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2674