Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області оперуповноваженого відділу карного розшуку Кременчуцького відділу поліції, підозрюваного в отриманні хабара у сумі 30 000 грн, взято під варту

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області оперуповноваженому відділу карного розшуку Кременчуцького ВП ГУНП в Полтавській області, затриманому на неправомірній вигоді у сумі 30 000 грн, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. За вказані кошти він обіцяв громадянину не притягувати його до кримінальної відповідальності.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі майже 154 тисячі гривень.

 

Досудове розслідування триває.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2938