Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2019

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця відділу освіти Шишацької селищної ради, службова недбалість якої призвела до збитків місцевому бюджету на майже чверть млн грн

У ході досудового розслідування встановлено, що начальником відділу освіти Шишацької селищної ради наприкінці минулого року укладено договір з підприємцем щодо придбання кухонного обладнання та кухонних меблів у дошкільний навчальний заклад на загальну суму майже 250 тисяч гривень.

 

У подальшому посадовець, не пересвідчившись у фактичному надходженні товару, підписала платіжне доручення відповідно до якого підприємцю перераховано кошти, що фактично призвело, згідно висновку судово-економічної експертизи, до безпідставного витрачання коштів районного бюджету на суму майже 250 тисяч гривень.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно вказаної особи за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2523