Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області особа сплатила до місцевого бюджету м. Кременчука понад 165 тисяч гривень на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста

Установлено, що фізичною особою, в порушення вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», здійснено будівництво житлового будинку з господарськими будівлями в межах міста та введено його в експлуатацію без укладення договору про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту.

 

Таким чином, місцевий бюджет міста Кременчука не отримав коштів у сумі понад 165 тисяч гривень, які могли бути використані на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури.

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратурою заявлено позов, за результатами розгляду якого судом зобов’язано фізичну особу сплатити кошти на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Кременчука.

 

Завдяки вжитим органами прокуратури Полтавської області заходам вказане рішення суду фактично виконане, кошти в сумі понад   165 тисяч гривень перераховано до місцевого бюджету.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

 

кількість переглядів: 2777