Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області спільно з поліцією затримано двох молодиків, які вчинили зухвале вбивство 64-річного чоловіка та втекли з місця злочину

Встановлено, що 30 березня 2019 року молодики 19-ти та 20- ти років перебуваючи разом у дворі багатоповерхівок спілкувалися з  чоловіком 64-річного віку. Під час спілкування на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин виникла сварка. У ході сварки молодики висловлювали чоловіку словесні образи, той у свою чергу висловлювався у їхній бік образами.

Молодики, за попередньою змовою, діючи з мотивів помсти за нанесені образи, почали наносити удари кулаками рук та ногами по голові, верхніх та нижніх кінцівках, потім один з зловмисників дістав наявний у нього ніж та почав наносити численні удари ножем в ділянку правого стегна потерпілому, таким чином наніс тілесні ушкодження у вигляді поранення кількох кровоносних судин у ділянці кулькового суглоба та стегна. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Зловмисники з місця вчинення кримінального правопорушення відразу зникли у невідомому напрямку.

Завдяки прокуратурі Полтавської області спільно з працівниками поліції нападників було затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 121 КК України.

Обвинуваченим щойно обрано  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Прес-служба
прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2355