Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2019

Прокуратурою Полтавської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який з хуліганських спонукань у громадському транспорті заподіяв ножові поранення водієві

Встановлено, що раніше судимий чоловік, у салоні маршрутного транспортного засобу,  неодноразово порушував громадський порядок, голосно кричав, застосовуючи ненормативну лексику,  на численні зауваження пасажирів та водія не реагував та продовжував свої протиправні дії.

У подальшому  на очах у пасажирів громадського транспорту та перехожих, перешкоджаючи руху вказаного маршрутного транспортного засобу, тримаючи в руках ніж пошкодив скло,  гуму та кузов автобусу, потім завдав удару ножем в тулуб водію автобусу. Після цього чоловік втік.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено в стислі строки та обвинувальний акт направлено до суду.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до семи років.

 

Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 2387