Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області до бюджету Кременчуцького району повернуто майже 1 млн. грн. внаслідок невиконання умов договору

Встановлено, що між Пришибською сільською радою Кременчуцького району та відповідним Підприємством укладено договір про приєднання до електричних мереж. Відповідно до Додаткової угоди №1, сторони узгодили вартість надання послуг з приєднання до електричних мереж в сумі майже 1 млн. грн. Згідно  з  платіжним дорученням  з місцевого бюджету на користь виконавця послуг перерахована вищевказана сума.

Однак, підприємство умови вищезазначеного договору не виконало, невикористані кошти попередньої оплати замовнику повернуто не було.

Прокуратура Полтавської області звернулись з позовом до суду щодо стягнення коштів невикористаної попередньої оплати на загальну суму майже 1 млн. гривень.

В ході розгляду зазначеного позову в суді, невикористані кошти попередньої оплати підприємством повернуті до місцевого бюджету в повному обсязі, тому в квітні 2019 року провадження у справі закрито у зв’язку з добровільним виконанням позовних вимог прокуратури.
 
 
 
Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 2416