Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області взято під варту чоловіка, який зґвалтував 16-річну дівчину в лісосмузі у Гребінківському районі

Установлено, що 16 травня поточного року, чоловік, до якого раніше вже застосовувались примусові заходи медичного характеру за скоєння зґвалтування, перебуваючи неподалік залізничного переїзду, що в с. Олександрівка Гребінківського району, із застосуванням фізичної сили затягнув 16-річну дівчину до лісосмуги, повалив на землю та всупереч її волі, зґвалтував останню.

Дівчина відразу розповіла про даний випадок своєму вітчиму, батьки повідомили про подію до правоохоронних органів. Завдяки оперативним заходам правоохоронців зловмисника затримано того ж дня за місцем його проживання.

За процесуального керівництва прокуратури затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.152(зґвалтування) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років.

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2559