Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала обвинувальний акт стосовно 16-річного хлопця, який через постійні сварки із сусідкою жорстоко вбив останню, завдаючи їй по тілу 20 ударів ножами

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 16-річного хлопця за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що у лютому поточного року, неповнолітній вирішив вбити свою сусідку з якою постійно сварився. З цією метою хлопець прибув до домогосподарства 51-річної жінки, підпер вхідні двері дерев’яною палицею та вимкнув постачання електричної енергії до будинку на електричному лічильнику. У подальшому, розбивши дерев’яною палицею вікно кімнати, зловмисник проник до будинку та наніс потерпілій 20 ударів в область тулубу та потилиці ножем, який взяв із собою та ножем, який знайшов на кухні будинку.

 

Жінка померла на місці події від проникаючих колото-різаних поранень грудної клітки, які супроводжувались пораненням обох легень, зовнішньою кровотечею.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2918