Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

За підтримання державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області до 6 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який горловиною скляної пляшки та ножем завдав тяжке тілесне ушкодження потерпілому, а потім ще підпалив снопи сіна

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 29-річного мешканця Глобинського району, який у вересні минулого року, в нічний час доби, горловиною скляної пляшки та ножем спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, на іншій вулиці села Глобинського району, чоловік за допомогою запальнички підпалив снопи сіна, що знаходилися в прилягаючому до будинку приміщенні, чим спричинив пожежу, таким чином умисно знищив майно шляхом підпалу.

Державним обвинувачем доведено вину особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення майна шляхом підпалу) КК України.

За принципової та наполегливої позиції прокуратури обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури

Полтавської області

кількість переглядів: 2606