Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

Прокуратура Полтавської області вимагає зобов’язати районну раду вжити заходів до оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку площею 3,4 га, яку використовує навчально-виховний комплекс

Прокуратурою в ході опрацювання інформації щодо використання земельних ділянок навчальними закладами Машівського району встановлено факт користування навчально-виховним комплексом земельною ділянкою комунальної власності площею 3,4 га без правовстановлюючих документів.

 

З’ясовано, що Машівська райрада не вживає заходів по оформленню правовстановлюючих документів на землі, що перебувають у користуванні Абрамівського НВК. Вказані дії можуть призвести до надання або використання цієї земельної ділянки іншим особам, зокрема, для цілей, не пов’язаних з навчально-виховним процесом, що є порушенням ст. 80 ЗУ «Про освіту».

 

З метою захисту прав дітей прокуратура Полтавської області звернулась до суду з позовними вимогами про визнання протиправної бездіяльності районної ради та зобов’язання вжити заходів щодо оформлення права постійного користування на земельну ділянку, яку використовує навчальний заклад.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2281