Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Прокуратурою Полтавської області повідомлено про підозру директору приватного товариства, який спільно з директором навчального закладу в м. Миргород незаконно заволодів коштами державного бюджету на понад 300 000 грн

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру директору одного з приватних підприємств м. Полтави у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, вчинене у великих розмірах) та за  ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, тобто складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

 

Директор товариства за попередньою змовою з директором державного професійно-технічного навчального закладу в м. Миргород, якій на даний час також повідомлено по підозру та відсторонено від посади, незаконно заволодів коштами державного бюджету на понад 300 000 гривень.

 

Досудове розслідування триває.

 

Санкція  статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2213