Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2019

Житель Миргорода вкотре постане перед судом за злочини у сфері обігу наркотичних засобів

Миргородська місцева прокуратура затвердила та направила до суду для розгляду  по суті обвинувальний акт за ч. 2  ст. 307 та ч. 2 ст. 309 КК України стосовно 38-річного жителя Миргорода.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, будучи раніше неодноразово судимим за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, маючи не зняту та не погашену судимість, у березні 2019 року під час іспитового терміну знову вчинив злочин. Зокрема, незаконно придбав, зберігав та продавав у медичних шприцах опій ацетильований. Доза особливо небезпечного наркотичного засобу коштувала 500 грн.  Окрім цього, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем фактичного проживання особи правоохоронці виявили і вилучили залишки вищевказаного наркотику.

Довідково: ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинені повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст.. 309 КК України;

ч. 2 ст. 309 КК України – незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 2494