Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2020

Прокуратура розпочала провадження за фактом службової недбалості посадовцями Полтавської міської ради, що могла призвести до виникнення мільйонного боргу за оренду землі

За фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами Полтавської міської ради, у зв’язку із не вжиттям заходів щодо стягнення орендної плати за користування земельною ділянкою, на якій розташований колишній кінотеатр «Алмаз», прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 КК України.

Під час досудового розслідування прокуратура планує з’ясувати усі обставини, що призвели до виникнення з 2012 року мільйонного боргу за оренду вищезгаданої землі, та причини не вжиття заходів міською радою для стягнення цих коштів.


Довідково: ч. 2 ст. 367 КК України – службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам окремих юридичних осіб.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 3154