Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2020

Групу з п’ятьох полтавців підозрюють у виготовленні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно з поліцією викрили групу з 5 полтавців, які підозрюються у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів. Під час обшуків за місцем проживання осіб правоохоронці виявили і вилучили макову солому, опій ацетильований та медичні шприци.

     

За версією слідства, до групи входило троє жінок та двоє чоловіків. Вони реалізовували наркотики у шприцах на вулицях обласного центру та за місцем свого проживання.  

 

Наразі усім зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені за попередньою змовою групою осіб). Двом із групи обрані запобіжні заходи у виді тримання під вартою, третій особі – цілодобовий домашній арешт, стосовно інших питання вирішується.           

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2333