Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2020

Встановлено підозрюваних у підриві автомобіля «Укрпошти» на Полтавщині та викраденні 2,75 млн грн

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області співробітниками Національної поліції встановлено 4 осіб, які обґрунтовано підозрюються у розбійному нападі на автомобіль «Укрпошти», замаху на життя працівників цієї установи та заволодінні 2,75 млн. грн.

Трьох чоловіків розшукали у Києві, одного – у Лубнах. Усі вони – жителі Полтавської області. Наразі їм повідомлено про підозру у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, спрямованому на заволодіння майном в особливо великих розмірах, та замаху на умисне вбивство двох осіб, скоєному за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Окрім цього, підозрюваним вручені клопотання про обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, автомобіль «Укрпошти» був підірваний 7 липня 2020 року поблизу с. Тишки Лубенського району. Унаслідок нападу 2 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2719