Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2020

У Горішніх Плавнях жінку підозрюють у неправдивому повідомленні про замінування прокуратури, міської ради та товариства

За процесуального керівництва Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької місцевої прокуратури жительці м. Горішні Плавні повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 259 КК України (неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, вчинене повторно). Також вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За даними слідства, 27 липня 2020 року, ввечері, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисниця подзвонила з мобільного телефону на лінію «102» і повідомила про замінування Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької місцевої прокуратури, знаючи, що інформація не відповідає дійсності. Згодом вона поінформувала поліцію про підготовку вибуху будівлі виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради та одного з товариств міста.

Жінці 44 роки. У 2019 році вона вже притягувалася до відповідальності за вчинення аналогічних злочинів і наразі перебуває на іспитовому терміні.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2279