Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2020

13 років позбавлення волі – прокурори довели вину полтавця в умисному вбивстві

За підтримання публічного обвинувачення прокуратури Полтавський районний суд постановив вирок стосовно жителя Полтави за умисне вбивство іншого полтавця та спричинення умисного легкого тілесного ушкодження його матері (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 125 КК України).

Обставини справи: у ніч з 4 на 5 липня 2019 року у стані алкогольного сп’яніння чоловік прийшов до квартири на вул. Петра Юрченка в обласному центрі. Він наполегливо стукав у вхідні двері та тиснув кнопку дзвінка. Коли йому відчинили, він, за висновком експерта, не менше 22 разів вдарив ножем потерпілого у різні частини тіла. Бив із такою силою, що навіть лезо ножа відламалося від руків’я. Окрім цього, обвинувачений спричинив тілесні ушкодження матері вбитого і пішов додому. Там він вимив руки від крові та знову повернувся до під’їзду будинку, в якому сталася подія, де його затримали правоохоронці. 

Після набрання вироком законної сили полтавець проведе за ґратами 13 років. Також він повинен буде заплатити потерпілим майже 5 тис. грн матеріальної та 200 тис. грн моральної шкоди.            


Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2294