Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2020

У Полтаві припинено незаконний обіг алкогольних напоїв та тютюнових виробів на понад 400 тис грн (ФОТО)

Полтавською обласною прокуратурою спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Полтавській області припинено протиправну діяльність у сфері незаконного обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

За даними слідства, полтавець, не маючи ліцензій на виготовлення та роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами, у підвалі житлового будинку, в антисанітарних умовах шляхом змішування спирту і води виготовляв контрафактну продукцію та у подальшому без марок акцизного податку через торговельні кіоски міста реалізовував населенню.

Під час обшуків у місцях виготовлення, продажу товарів, проживання особи з незаконного обігу вилучено майже 2 тис. л алкогольних напоїв, 71,5 л рідини з характерним запахом спирту, більше 1 тис. пачок тютюнових виробів орієнтовною загальною вартістю понад 400 тис. грн, а також марки акцизного податку з ознаками підроблення, чорнові записи та інші речові докази. 

Досудове розслідування триває за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених тютюнових виробів, спирту, алкогольних напоїв).


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури 
кількість переглядів: 2051