Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2021

Збитки державі на понад мільйон гривень – на Полтавщині судитимуть фізичну особу-підприємця за незаконну порубку дерев (ФОТО)

Лубенською окружною прокуратурою до місцевого суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за незаконну порубку дерев у захисних лісових насадженнях, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).

                       

За даними слідства, у березні та травні минулого року на території Лубенського району підприємець, не маючи лісорубного квитка, тим самим не маючи права на будь-які порубки, під приводом надання послуг із розчищення узбіччя дороги здійснив незаконну порубку 107 дерев породи ясен та дуб, спричинивши державі збитки на загальну суму понад 1 млн грн. 

Під час досудового розслідування з метою відшкодування коштів на майно фізичної особи-підприємця накладено арешт та заявлено цивільний позов на вказану суму.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Лубенським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2968