Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2021

Полтавською окружною прокуратурою ініційовано питання про демонтаж тимчасової споруди (ФОТО)

Полтавською окружною прокуратурою в порядку виконання покладених Конституцією України функцій щодо захисту інтересів держави виявлено порушення при використанні земельної ділянки комунальної власності, розташованої на вул. Небесної Сотні, 9/17 у Полтаві

Встановлено, що фізична особа-підприємець використовує земельну ділянку площею 229 кв. м для розміщення пересувної тимчасової споруди, що знаходиться впритул до приміщення Полтавського кооперативного коледжу, на підставі договору особистого строкового земельного сервітуту та паспорта прив’язки, строк дії яких закінчився 31 жовтня 2021 року.

У зв’язку із цим Полтавська окружна прокуратура звернулася до Полтавської міської ради та Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста з листами, в яких ініційовано  питання про демонтаж вказаної тимчасової споруди.

До відома: розпорядженням голови Полтавської обласної державної адміністрації від 16 липня цього року затверджено Перелік об’єктів культурної спадщини, до якого внесено приміщення Полтавського кооперативного коледжу. Будівля отримала статус щойно виявленого об’єкта історії та архітектури – Торгівельний будинок.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
 

    

кількість переглядів: 2693