Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2021

Будівельні роботи на вулиці Героїв АТО у Полтаві – через невиконання ухвали суду прокуратурою розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості у зв’язку з умисним невиконанням рішення суду (ч. 1 ст. 382 КК України).

Йдеться про ухвалу Октябрського районного суду міста Полтави, якою на земельну ділянку площею 0,2050 га, розташовану на вул. Героїв АТО, 81 у Полтаві, накладено арешт.

Незважаючи на заборону будь-яким фізичним та юридичним особам розпоряджатися, відчужувати і користуватися цією ділянкою, на ній продовжуються будівельні роботи, у зв’язку із чим Полтавським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області розпочато досудове розслідування. 

Нагадаємо, арешт на земельну ділянку накладено за клопотанням слідчого поліції, погодженого прокурором, у рамках розслідування іншого кримінального провадження – за фактом самоправства та зловживання владою або службовим становищем (ст. 356, ч. 1 ст. 364 КК України), розпочатому за скаргами жителів Полтави на дії посадових осіб Полтавської міської ради.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2379