Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2022

Понад 12 тисяч літрів алкогольних напоїв сумнівної якості, за незаконні придбання, зберігання, транспортування і збут яких судитимуть жительку Полтавського району

Полтавською обласною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт стосовно 40-річної жительки Полтавського району за незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України).

Упродовж березня-квітня цього року жінка на території Полтавщини організувала збут алкогольних напоїв, що не відповідали державним стандартам (ДСТУ). Вказаний товар вона відвозила в магазини, де його реалізовували за цінами, нижчими ринкових.   

За результатами проведених обшуків у приміщеннях для роздрібної торгівлі правоохоронцями виявлено та вилучено з обігу понад 12 тис. літрів напоїв, розлитих у картонні коробки «bag-in-box» та пластикові пляшки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося  слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  

 

кількість переглядів: 1485