Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2022

Наркобізнес у квартирі – полтавку підозрюють у зберіганні та збуті заборонених речовин (ФОТО)

Правоохоронці Полтави викрили 41-річну місцеву жительку, яка за місцем свого проживання організувала системний збут заборонених речовин.  

Під час обшуків у квартирі жінки вилучено паперові згортки, картонні коробочки з речовиною рослинного походження, зовні схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, а також готівку, отриману від незаконного "бізнесу". Точну кількість вилученого встановить призначена експертиза.   

  

Наразі полтавку затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно). Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу.

Неправомірну діяльність зловмисниці припинено співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Полтавським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1520