Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2022

Майже 5 кг особливо небезпечної психотропної речовини, виготовленої в «домашній лабораторії», - судитимуть жителя Гребінки (ФОТО)

Полтавською обласною прокуратурою передано до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Гребінки, якому інкримінують вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.          

За даними слідства, чоловік з використанням прекурсорів та інших інгредієнтів виготовляв заборонені речовини в «лабораторії», яку обладнав в орендованому житловому будинку в одному із сіл Лубенського району.

У приміщенні під час обшуку правоохоронцями виявлено і вилучено  полімерні пакети та інші ємності з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, обіг якої заборонено, загальною масою майже 5 кг, а також прекурсори, штативи, колби та інше лабораторне обладнання.

Чоловіка судитимуть за незаконне придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, незаконне придбання, зберігання прекурсорів з метою їх використання для виробництва або виготовлення наркотичних засобів чи психотропних речовин, незаконне придбання та зберігання обладнання з метою виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 311,ч. 3 ст. 313 КК України).         

Злочин викрито Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1595