Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2022

Розбій на вулиці Петра Юрченка у Полтаві – місцезнаходження підозрюваного встановлено та обрано запобіжний захід

У червні цього року на вулиці Петра Юрченка у Полтаві 17-річний місцевий житель здійснив розбійний напад на перехожого. Погрожуючи застосуванням насильства, він вимагав у потерпілого 5 тис. грн, а отримавши відмову, вийняв із його сумки 500 грн та у подальшому змусив увійти до мобільного додатка, з якого особисто перерахував на картку свого знайомого понад 1300 грн, та з місця події втік.

Указані дії неповнолітній скоїв під час іспитового строку, будучи засудженим за аналогічний злочин та грабіж.    

У зв’язку з переховуванням неповнолітнього від органів досудового розслідування йому заочно повідомлено про підозру у розбої, вчиненому особою, яка раніше вчинила розбій, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України), та оголошено у розшук.  

Наразі місцезнаходження підозрюваного встановлено. За клопотанням слідчого і прокурора Київським районним судом Полтави йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури слідчі дії здійснюються відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.              

 

Пресслужба Полтавської  
обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1381