Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2017

Правоохоронці викрили групу осіб, які виготовляли і продавали фальсифікований алкоголь (ФОТО)

У п’ятницю, 22 грудня 2017 року, працівники прокуратури Полтавщини спільно зі співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби в області викрили групу із 3 осіб, які незаконно купували, зберігали, перевозили та продавали незаконно виготовлені алкогольні напої жителям Лубенського та Оржицького районів. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області Олександр Жигилій.            

Під час санкціонованих обшуків у житлових, гаражних приміщеннях та автотранспорті, які знаходяться у користуванні зловмисників, виявлено майже 700 літрів фальсифікованого алкоголю.

«Його виготовляли в антисанітарних умовах із недоброякісної сировини, додаючи необхідні барвники та глюкозу, а продавали під виглядом горілки та коньяку», - розповів прокурор.

Кримінальне правопорушення розслідується слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей).

Наразі проводяться необхідні слідчі дії по документуванню протиправної діяльності.


кількість переглядів: 3082