Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2018

Групі осіб, які підозрюються в розбійному нападі на депутата Миргородської міськради, продовжили строк тримання під вартою

Слідчий суддя Октябрського районного суду Полтави 16 січня 2018 року задовольнив клопотання слідчого поліції, погоджене з процесуальним прокурором, про продовження депутатові Миргородської міської ради строку тримання під вартою на 60 діб. Аналогічні рішення про продовження строку тримання під вартою 17 січня прийняті щодо 2-х його спільників. Про це повідомив в.о. начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Полтавської області Володимир Євсік.      

Нагадаємо, 12 липня 2017 року зазначений громадянин разом зі спільниками, обравши місце для засідки, чекали на появу іншого депутата Миргородської міської ради, який їхав із роботи. Діючи за заздалегідь розробленим планом, нападники побили потерпілого, а потім, заволодівши його особистими речами, зникли з місця події. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер у лікарні. 

Депутат та його спільники підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 121 (умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2776