Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2018

На Полтавщині задокументований факт надання 20 тис. грн. керівнику патрульної поліції (ФОТО)

У середу, 31 січня 2018 року, працівники прокуратури Полтавщини спільно зі слідчими слідчого управління ГУ НП в області, співробітниками СБУ та УЗЕ в області затримали в порядку ст. 208 КПК України одного з перевізників м. Полтави під час надання начальнику Управління патрульної поліції Полтави 20 тис. грн. непправомірної вигоди. Гроші мали б «вирішити» питання не притягнення перевізників до відповідальності за вчинені порушення на дорозі.

У грудні 2017 року керівник патрульної поліції звернувся до правоохоронних органів із заявою, що йому пропонують неправомірну вигоду. Інформація підтвердилася та була задокументована.

На даний час затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Довідково: ч. 3 ст. 369 КК України – надання неправомірної вигоди за невчинення службовою особою, яка займає відповідальне становище, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

                                                                          

                                                                                         Прес-служба прокуратури Полтавської області

     

 

кількість переглядів: 4241