Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Обвинувальний акт щодо полтавки, яка пропонувала працівнику поліції неправомірну вигоду, направлений до суду

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Полтавської області затверджено і направлено до Октябрського районного суду Полтави для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 52-річної полтавки, яка займалася збутом прекурсорів та пропонувала правоохоронцю неправомірну вигоду. Про це повідомив начальник вищезгаданого відділу Іван Кінаш.

За інформацією прокурора, жінка надала 5 тис. грн. працівнику управління протидії наркозлочиності ГУНП в області за те, щоб він не звертав уваги і не притягував її до відповідальності за протиправну діяльність, пов’язану з придбанням, зберіганням прекурсорів з метою збуту, а також незаконний їх продаж. Правоохоронець відмовився від грошей і повідомив про подію свого керівника.

Полтавка обвинувачується за ч. 3 ст. 369 (пропозиція та надання службовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища) та ч. 2 ст. 311 (незаконне  придбання та зберігання прекурсорів з метою їх збуту, а також незаконний збут) КК України.

кількість переглядів: 2938