Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2018

За зверненням громадської організації прокуратура подала позов до суду

Працівники органів прокуратури Полтавщини приділяють особливу увагу розгляду звернень. За одним із таких, що надійшло від громадської організації, Полтавська місцева прокуратура звернулася до господарського суду області з позовною заявою в інтересах держави в особі комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Полтава».

У позові йдеться про визнання недійсними результатів публічної закупівлі щодо визначення переможцем процедури відкритих торгів фізичної особи-підприємця з Хмельницької області. А також договору про закупівлю комп’ютерної техніки на суму понад 300 тис. грн., укладений між закладом та ФОП.

«Ознайомившись зі зверненням, прокуратура погодилася з доводами, викладеними у ньому, що процедура була проведена з порушенням вимог Закону України «Про публічні закупівлі», - зазначила начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області Катерина Діденко.

Загалом, за її словами, упродовж 6 місяців 2018 року до органів прокуратури Полтавської області надійшло більше 4 тис. звернень та 26 інформаційних запитів.  
кількість переглядів: 3287