Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2018

На Полтавщині судитимуть 2 місцевих жителів, які надали 2,5 тисячі гривень неправомірної вигоди начальникові відділення поліції

Прокуратура Полтавщини затвердила і направила до Семенівського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 2 жителів Полтавської області, яким інкримінується скоєння злочину за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення нею в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, дій із використанням наданого їй службового становища, вчинені за попередньою змовою групою осіб).  

Як повідомив прокурор відділу прокуратури області Сергій Лаган, досудовим розслідуванням встановлено, що  у червні 2018 року зазначені громадяни у службовому кабінеті начальника Семенівського відділення поліції надали останньому 2,5 тисячі гривень. За допомогою неправомірної вигоди вони хотіли вирішити питання про повернення їм тимчасово затриманого автомобіля без надання документів, що підтверджують право власності на транспортний засіб. Проте правоохоронець відмовився від грошей і викликав працівників внутрішньої безпеки.

Наразі обвинувачені перебувають під цілодобовим домашнім арештом. 
кількість переглядів: 2891