Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2018

Правоохоронці викрили «на гарячому» полтавця, який продавав наркотики (ФОТО)

У четвер, 26 липня 2018 року, прокурори Полтавської місцевої прокуратури спільно з  працівниками Полтавського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області затримали 50-річного полтавця під час збуту наркотичних засобів.

За інформацією прокурора Полтавської місцевої прокуратури Григорія Гриня, чоловіка затримали «на гарячому» під час продажу особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого.

На місці події у чоловіка виявили і вилучили 160 грн., отримані від незаконної  діяльності, засоби зв'язку, які останній використовував для спілкування з клієнтами, та наркотичний засіб. А під час санкціонованого обшуку за місцем проживання – особливо небезпечний наркотичний засіб –   канабіс, насіння конопель, пристрої для споживання наркотичних речовин. Також правоохоронці вилучили 130 кущів вищезгаданої рослини, які полтавець вирощував на присадибній ділянці поблизу приватного будинку, де проживав.

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Сьогодні, 27 липня, Октябрський районний суд Полтави обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

«Полтавець уже притягувався до кримінальної відповідальності за виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту, тобто за ч. 2 ст. 309 КК України. Наразі йому інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів з ознаками повторності (ч. 2 ст. 307 КК України), незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту з ознаками повторності (ч. 2 ст. 309 КК України), незаконне вирощування конопель (ч. 2 ст. 310 КК України)», - зазначив прокурор.

  

кількість переглядів: 2855