Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2018

Юрій Луценко представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника (ФОТО)

У п’ятницю, 3 серпня 2018 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника – державного радника юстиції 3 класу Дмитра Чібісова, який до цього очолював прокуратуру Київської області.

Генеральний прокурор зазначив, що був незадоволений роботою попереднього керівника прокуратури області, а тому за рекомендацією Ради прокурорів України прийняв рішення про кадрові зміни.

Від нового прокурора області він очікує вирішення ключових завдань – це протидія кримінальній корупції, вуличній злочинності, викриття злочинів у нафтогазовому комплексі, земельній сфері.

«Я акцентую увагу на важливості протидії злочинам в аграрному секторі, а саме: рейдерське захоплення врожаю чи землі, а також належного оформлення цієї землі. Принцип один – хто посіяв, той зібрав», - наголосив  Юрій Луценко.

Генеральний прокурор висловив сподівання на активізацію роботи та швидкі позитивні результати у виді резонансних справ.

У свою чергу Дмитро Чібісов подякував за довіру та сказав, що докладе максимум зусиль, щоб авторитет прокуратури Полтавщини був високим, а слово «прокурор» звучало гордо.

 

                                                                                                                                                                          Прес-служба прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 3701