Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2018

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 21-річної шахрайки, яка представляючись співробітницею правоохоронних органів, ошукала ряд громадян, пропонуючи їм придбати конфісковані транспортні засоби по низьким цінам

У ході досудового розслідування встановлено, що 21-річна мешканка Карлівського району, видаючи себе за співробітника правоохоронного органу, зловживаючи довірою громадян, шахрайським шляхом заволоділа їхніми грошовими коштами на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

 

Так, зловмисниця, пропонувала потерпілим придбати конфісковані транспортні засоби по низьким цінам, а також надати послуги щодо реєстрації інших транспортних засобів. Завдаток за вказані «послуги» спритна шахрайка брала готівкою, а також наказувала перераховувати кошти на її банківську картку. Загалом дівчині вдалося ошукати 3 довірливих громадян.

 

Прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисниці за ч.ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно) КК України.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 3 років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2815