Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області депутата Козельщинської районної ради притягнуто до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Прокуратурою Полтавської області забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

 

Так, депутат Козельщинської районної ради 7 скликання, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подав щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у передбачений законодавством строк.

 

Завдяки наполегливій позиції органів прокуратури області депутата визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

 

Прокуратура Полтавської області вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3010