Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2018

Завдяки наполегливій позиції прокуратури Полтавської області молодика, який спільно із товаришем, з хуліганських мотивів, по-звірячому побив чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі

Установлено, що в березні поточного року, двоє чоловіків, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, використовуючи незначний привід для конфлікту, а саме через те, що один із відвідувачів розважального закладу не міг швидко отримати свій одяг з гардеробу, почали з ним сварку.

 

У подальшому, незважаючи на те, що конфлікт припинила служба охорони закладу, 21-річний молодик спільно зі своїм товаришем переслідували потерпілого на вулиці, де вдарили по голові, повалили на землю, а потім нанесли понад 10 ударів ногами по тулубу та голові останнього, чим спричинили чоловіку тяжкі тілесні ушкодження у вигляді переломів черепу та ребер.

 

Органами прокуратури Полтавської області доведено вину молодика у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя потерпілого в момент заподіяння, вчинене групою осіб) КК України та ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

 

Обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

 

Інший підозрюваний оголошений у розшук.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2492