Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області судитимуть рецидивіста, який в стані алкогольного сп’яніння проник до житла літньої жінки та завдавши потерпілій численних тілесних ушкоджень заволодів грошовими коштами та особистими речами

На початку серпня поточного року, раніше неодноразово судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив здійснити розбійний напад. З цією метою останній через вхідні двері проник до помешкання 73-річної жінки в одному із сіл Козельщинського району.

Завдавши жінці численних ударів по обличчю та тілу, від чого потерпіла отримала тілесні ушкодження чоловік, погрожуючи ножем, заволодів грошовими коштами потерпілої в сумі 1 000 грн та мобільним телефоном.

За процесуального керівництва прокуратури нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, вчинений повторно, поєднаний з проникненням у житло) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

У подальшому, за наполегливої позиції прокурора, досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено в стислі строки та обвинувальний акт направлено до суду.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років із конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3058