Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2018

Завдяки наполегливій позиції прокуратури Полтавської області начальника відділу освіти, молоді та спорту Карлівської РДА визнано винною та покарано за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією

Установлено, що начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської РДА, будучи суб'єктом, на якого поширюється дія Закону України "Про запобігання корупції", не повідомила у встановленому порядку про наявність реального конфлікту інтересів безпосереднього керівника, а також вчинила дії та прийняла рішення в умовах реального конфлікту інтересів під час виконання договору на поставку товарів з підприємством, керівником якого є її чоловік.

 

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, передбачені ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

 

Завдяки прокуратурі держслужбовця визнано винною у вчиненні адміністративних правопорушень, пов'язаних з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

 

Робота на вказаному напрямі триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3251