Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

Прокуратура Полтавської області вимагає розірвати договір з товариством та стягнути з нього на користь бюджету понад 900 тисяч гривень за послуги, які останнім не надано

Установлено, що між  Пришибською сільською радою Кременчуцького району та товариством у 2015 році укладено договір про приєднання до електричних мереж.

 

Відповідно до додаткової угоди, сторони узгодили вартість надання послуг з приєднання до електричних мереж в сумі понад 900 тисяч гривень. У подальшому, вказані кошти перераховано з  місцевого бюджету на користь виконавця послуг. Відповідно до договору кінцева дата надання послуг – липень 2018 року.  

 

Однак, товариство не виконало умови договору, а невикористані кошти попередньої оплати в сумі понад 900 тисяч гривень  не повернуло замовнику.

 

Враховуючи суттєві порушення норм чинного законодавства, органи прокуратури Полтавської області звернулись з позовом до суду з вимогою розірвати договір та стягнути кошти невикористаної попередньої оплати на загальну суму понад 900 тисяч гривень.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3358