Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2018

За принципової позиції прокуратури Полтавської області взято під варту міжрегіональну злочинну групу осіб, які під час зухвалих розбійних нападів катували літніх потерпілих розпеченою праскою

За клопотанням прокуратури Полтавської області 4 чоловікам, підозрюваним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.187 (розбій), ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

 

Вказані особи грабували та вчиняли розбійні напади на помешкання пенсіонерів. Наносячи тілесні ушкодження та залякуючи останніх фізичною розправою, у тому числі за допомогою розпеченої праски, зловмисники забирали гроші та особисті речі літніх осіб.

 

До складу міжрегіональної злочинної групи входили чоловіки віком від 26 років до 56 років. Правоохоронними органами проведено 17 санкціонованих обшуків на території Полтавської, Київської та Дніпропетровської областей у помешканнях підозрюваних, де виявлено та вилучено речі, які належать потерпілим.

 

На даний час досудове розслідування триває.

 

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2404